DOE MEE!

Doe mee

 

 

Geloof jij ook in groenere steden? En heb je een gek, stoer, innovatief en duurzaam idee dat niet in onze creatieve hub mag ontbreken? Jouw project starten onder de vlag van Urban Greeners kan heel gemakkelijk. Wij hebben geen megadik businessplan nodig om duidelijk te maken hoe we werken.

Startovereenkomst

In een startperiode gaan we met jou op zoek naar de ultieme samenwerking. Vervolgens bepalen we hoe we gaan samenwerken richting de Floriade Almere 2022.

Samenwerkingsovereenkomst

Na een succesvolle startperiode wordt er een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hierin leggen wij onze investeringsvorm vast: begeleiding, pr- en marketing, geld en/of grond. Dat betekent dat een klein deel van de opbrengsten terugvloeit naar het collectief voor investeringen in het algemeen belang, ondersteunen van nieuwe idee├źn en of ondernemingen. Er kan samengewerkt worden aan betaalde opdrachten die worden aangereikt vanuit het collectief. Wij verwachten dat onze projecten op lange termijn een bijdrage leveren aan de collectieve ontwikkeling op weg naar de Floriade Almere 2022.

Zie jij kansen en kun je niet wachten om jouw idee of start-up aan de wereld te laten zien? Mooi. Kom langs of neem contact op met Boj van den Berg.