GEZOCHT: versterking (m/v)

 

Wil je ook graag deel uitmaken van een jonge, creatieve organisatie vol reuring, pioniers, start-ups, midden in het groen en waar geen dag hetzelfde is en waar we samen bouwen aan het vergroenen van de stad? Dan is dit je kans!

Urban Greeners zoekt versterking:

1) Communicatiestagiair (m/v).
Wij zoeken een communicatief spil in het web die het leuk vindt om anderen te inspireren met onze groene initiatieven, en enthousiast te maken voor Urban Greeners. Iets voor jou?

Samen met de communicatiemanager zul je het verhaal van Urban Greeners naar buiten gaan brengen. Het verhaal van de organisatie, de start-ups, de mensen, ons eiland, onze events, het hotel -en alles wat nog meer in de toekomst bedacht wordt! Ook zul je je bezighouden met het betrekken en rapporteren van de voortgang van alle start-ups: jij zult dus degene zijn die altijd op de hoogte is, van wat er bij onze verschillende projecten gebeurt! Tot slot bedenk je samen met onze eventmanager leuke acties om onze community nog sterker te maken.

Concreet zullen we je aan de slag zetten met:
– onze social media kanalen
– de nieuwsbrieven
– het updaten van onze website
– de promotie van events
– communicatie met de start-ups
– ondersteuning bij PR

Ben jij een echte communicator? Iemand die goed is met het maken van visuals, creatief met tekst en snel met social media? Iemand die flexibel en multi-talented is, en veel verschillende ballen in de lucht kan houden? Iemand met een sterke affiniteit met duurzaamheid, nieuwsgierige aard en een hoge mate van zelfstandigheid? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV naar choi@urbangreeners.com.

2) Host voor Drijfveer (m/v)
Een van onze start-ups, de Drijfveer, zoekt een host op oproepbasis. Iemand die groepen kan verwelkomen, een verhaal levendig kan presenteren, representatief is en weet hoe je een lekkere koffie zet.

Wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV naar koen@drijfveer.net.