KNAKWORTEL = ON FIRE

Zooooo. Knakwortel gaat lekker! De vegetarische variant op de hotdog is tegenwoordig te koop bij groothandel Hanos. Dat is zeg maar best wel een dingetje, want Hanos is een méga grote internationale horecaleverancier, en dus kan het zomaar zo zijn dat je binnenkort als je op vakantie bent in, we roepen maar wat, Gdansk, er een broodje Knakwortel op de kaart staat! A small step for a man, a giant leap for a Knakwortel.

Verder wordt het Knakwortelconcept maar liefst vijf weken lang in de Internationale Architecture Biennale Rotterdam tentoongesteld. De IABR zet de komende twee edities in 2018 en 2020 geheel in het teken van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en van het klimaatverdrag van Parijs. En om deel uit te mogen maken van de oplossing voor die goals? Da’s rete-vet. En dan drukken we dat nog tamelijk zacht uit.

Dacht je dat dat het was? Nee, welnee. Ze zijn óók nog ‘ns door naar de finale van de Albert Heijn Product Pitch en hebben tussen neus en lippen door hun eigen merchandise gelanceerd. Over excelleren gesproken.

Valerie & Koen, trots zijn we op jullie!