Samenwerking Knakwortel & Marqt

 
 

Knakwortel is ‘go’

Afgelopen vrijdag vierden ruim 80 geïnteresseerden dat de eerste stap richting de verkoop in de supermarkt is gezet. In het Tropenmuseum maakten oprichters Koen Kaljee en Valerie Bos namelijk bekend dat er samengewerkt gaat worden met supermarktketen Marqt om de broodjes in de winkel te krijgen. De komende maanden werken ze samen om het recept en het product door te ontwikkelen om het broodje gereed te maken voor het winkelschap. Liefhebbers moeten nog wel even geduld hebben. Het bedrijf verwacht in het voorjaar van 2018 voor het eerst in de schappen te liggen. Maar tot die tijd kun je de foodtruck van Knakwortel vinden op evenementen door het hele land of zelf boeken.

Leuk! Er wordt binnenkort een grote proefdag georganiseerd waar je,je voor kunt aanmelden. Meer informatie vind je op facebook.com/knakwortel, www.knakwortel.nl of stuur een mail naar contact@knakwortel.nl

Knakwortel is een gemarineerde wortel op plantaardig broodje als vernieuwende variant op de bekende hotdog. Het is een klassieker uit New York maar dan van deze tijd.Het broodje heeft de sappige en vette smaak van een worst maar de frisse bite van een wortel. Koen en Valerie geloven dat gezond eten lekker en leuk moet zijn. Het imago van groenten is niet bepaald goed en daar brengen zij verandering in. Grote ecologische thema’s worden opeens heel behapbaar en simpel.